USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Міськрада на Волині продає комунальну землю за 258 тисяч

23 Грудня 2023 17:02
У Любомлі Ковельського району продають земельну ділянку комунальної форми власності. Призначення землі – для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній.

Відповідний аукціон на сайті prozorro.sale оголосила Любомльська міська рада.

На торги виставлено земельну ділянку комунальної власності несільськогосподарського призначення площею 0,077 гектара, що розташована за адресою: Волинська область, Ковельський район, Любомль, вулиця Соборності, 6а.

Кадастровий номер – 0723310100:01:000:2018.

Категорія земель – землі житлової та громадської забудови. Вид цільового призначення – для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку.

Охоронна зона навколо інженерних комунікацій сягає 0,0003 гектара.

На території доступні електропостачання та централізована каналізація.

Стартова ціна продажу земельної ділянки – 258 481 гривня.

Як вказано, цей лот виставлено на аукціон вперше.

Рішення про продаж згаданої земельної ділянки було прийнято в листопаді 2023 року на сесії Любомльської міської ради.
Читати ще: Будівлю банку в центрі Луцька виставили на аукціон за 30 мільйонів

Нагадаємо, Ковельська міська рада має намір продати чотири земельні ділянки комунальної форми власності. Земля розташована на вулицях Варшавська та Ярослава Мудрого в Ковелі. Загалом із продажу цих земельних ділянок Ковельська міська рада планує виручити 4,4 мільйона гривень.

Як ми писали, чотири земельні ділянки комунальної власності в Луцьку продали з аукціону. Це ділянки на вулицях Клима Савура, Георгія Гонгадзе та Карбишева.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Справедливий Показати IP 26 Грудня 2023 00:25
Для того, щоб щось продати потрібно цей товар або,виготовити або, виростити, або відвоювати,або на сам кінець купити в когось, щоб потім продати. А ви де її взяли,що продаєте?Підказую - забрали у мого діда совети і до цього часу ніхто не розрахувався ні з ним,ні з його родиною. А це дуже велика несправедливість і гріх.
Справедливий Показати IP 26 Грудня 2023 01:06
Попередній коментар стосується до всіх громад, що хочуть продати не куплену, а забрану ,,советами,, землю у наших дідусів .Ви або раніше розрахуйтесь з правонаступниками, або не продавайте, бо інакше чим ви кращі за тих хто забрав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus