USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Міськрада розгляне питання звільнення директора КП «Ласка»

4 Липня 2017 17:31
Питання про звільнення директора комунального підприємства «Ласка» Дани Новарчук розглядатимуть під час чергового засідання профільної комісії Луцької міської ради.

Про це йдеться у відповіді міськради на електронну петицію від 9 червня, у якій лучани просили звільнити керівника КП «Ласка» та перевірити раціональність використання коштів цим підприємством.

«Повідомляємо, що розгляд ініційованої Вами петиції щодо звільнення директора комунального підприємства “Ласка” Новарчук Б. відбудеться на черговому засіданні постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження», - йдеться у відповіді міськради.

Нагадаємо, звільнити директора КП «Ласка» вимагали 22 червня під стінами міськради. Громадські активісти та волонтери стали бити на сполох, мовляв, тварини на КП «Ласка» зникають безслідно, окрім цього, коли їх віддають в добрі руку, то не завжди документально фіксують це. Також волонтери заявляють, що керівник підприємства Дана Новарчук не обліковує усі благодійні кошти, а частину переводить у громадську організацію «Волинське товариство захисту тварин», яку очолює.

За цими фактами тривають перевірки.

Також звітуючи про роботу комунального підприємства «Ласка», керівник Дана Новарчукне могла чітко пояснити про грошові потоки на підприємстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталі Показати IP 6 Липня 2017 09:25
Ну молодці автори статті, як змогли - так і пом'якшили удар. Тварини зникають, кошти не всі фіксують.... Та за цією давно тюрма гіркими сльозами плаче. Це садист в юпці, якщо ще гірше.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus