USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міськрада Володимира виділила понад 23 мільйони гривень на потреби військових

16 Жовтня 2023 14:26
На потреби військових частин та силових структур, які звернулись із відповідними запитами до Володимирської міської ради, виділено понад 23 мільйони гривень з бюджету громади.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

Аби оперативно розглянути ці питання і спрямувати необхідне фінансування на підтримку військових, сьогодні провели позачергову сесію міської ради.

Читати ще: Луцька міськрада закуповує дронів та тепловізорів на 13 млн грн

«Більшістю голосів були підтримані рішення щодо внесення змін до програми матеріально-технічного забезпечення військових частин, проведення заходів тероборони та мобілізації, на яку виділяємо понад 21 мільйон гривень.

Більше 2,5 мільйона гривень буде виділено на закупівлю необхідного обладнання для спецпідрозділу СБУ, а також 167,7 тисячі гривень для проведення робіт з укріплення будівель об’єктів критичної інфраструктури та на закупівлю запасів питної води для населення.

Чергову сесію Володимирської міської ради проведуть менш ніж за місяць – 9 листопада, на якій обов’язково одним з головних питань буде фінансова підтримка наших захисників», – написав міський голова.

Як повідомлялося раніше, з міського бюджету у Володимирі за запитами командирів військових формувань виділили 238 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus