USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міський голова Ігор Поліщук вручив посмертні нагороди рідним загиблих на війні жителів Луцької громади

25 Липня 2023 11:40
Луцький міський голова Ігор Поліщук та заступник начальника Луцького ОМТЦК та СП Олександр Фурман вручили рідним загиблих захисників України Михайла Дарчича, Віталія Котельнікова, Олексія Мельничука та Віталія Степанишева їхні посмертні нагороди.

Про це інформують у Луцькій міській раді.

Ігор Поліщук подякував рідним загиблих військовослужбовців за те, що вони постійно підтримували та допомагали їм, а матерям – що виховали справжніх Героїв та патріотів.
Читати ще: Міський голова Ігор Поліщук зустрівся зі звільненими з полону лучанами

«На превеликий жаль, саме завдяки їхній жертві, сьогодні у нашому місті немає такої розрухи і таких жахів, які є в деяких інших містах на сході та півдні України. У нашому місті, завдяки їм, діти ходять у школи та садочки, дорослі – на роботу. Відносно мирне життя продовжується», – зазначив він.
«Бажаю, щоб ці нагороди завжди були для вас згадкою про велике серце, велику любов до України, велику мужність та героїзм ваших рідних», – наголосив міський голова Ігор Поліщук.
Читати ще: Зеленський посмертно нагородив орденами понад 50 військових із Волині. Імена

Старшого сержанта Михайла Дарчича, солдатів Юрія Масевича та Олексія Мельничука, а також сержанта Віталія Степанишева нагороджено орденами «За мужність» III ступеня (посмертно). Нагороди отримали дружини та діти загиблих Героїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus