USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Міський голова Ігор Поліщук зустрівся зі звільненими з полону лучанами

18 Липня 2023 18:04
Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся зі звільненими з полону лучанами Євгеном Боярчуком та Аллою Сенченко. Військовослужбовці Збройних сил України пробули в полоні 11 та 9 місяців відповідно. Євгена звільнено під час обміну 26 квітня 2023 року, а Аллу – 3 лютого 2023 року.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Сержант військової служби за призовом Євген Боярчук потрапив у полон 23 травня 2022 року на Лиманському напрямку. Поблизу цього ж населеного пункту на Донеччині в полон потрапила й солдат Алла Сенченко. Проте вона вважалася безвісти зниклою. На підставі відеоматеріалів з допиту Аллу впізнала сестра.

Читати ще: «Я просила, щоб мене вбили». Лучанка – про вісім місяців у полоні

Алла Сенченко вже пройшла реабілітацію в медичному центрі реабілітації учасників бойових дій Луцької МТГ та повернулась на військову службу. Євген Боярчук наразі ще проходить реабілітацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Манергейм Показати IP 18 Липня 2023 20:57
Можливо нехай допоможе родині загиблого (померлого) Коробка встановити істину . Де спілка АТО чомусь теж в стороні чи в померлого не таке посвідчення ато

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus