USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міський голова Луцька вручив рідним загиблих захисників їхні посмертні нагороди

16 Лютого 2023 12:29
У Луцькій міській раді рідним загиблих захисників України Тараса Томашевича, Федора Гаврука, Василя Ліснічука вручили їхні посмертні нагороди – ордени «За мужність» ІІІ ступеня.

Державні відзнаки прийшли отримати батьки, дружини і діти полеглих Героїв, з якими зустрілися Луцький міський голова Ігор Поліщук та т. в. о. начальника Луцького ОМТЦК та СП Олександр Фурман, йдеться в повідомленні міськради.

Зі словами співчуття та вдячності до присутніх звернувся міський голова Ігор Поліщук.
«Дякую батькам за те, що виховали справжніх патріотів і Героїв, дружинам – за те, що підтримували чоловіків. Завдяки їхньому подвигу в нашому місті відносно спокійне життя: дітки ходять у садочки, школи, люди – на роботу. Переконаний, що імена ваших рідних будуть записані золотими літерами в історію нашого міста. Сподіваюся, ці державні відзнаки завжди нагадуватимуть вам про їхні великі серця, мужність і любов до України», – сказав Ігор Поліщук і вручив ордени членам родин загиблих військовослужбовців.
Нагороду Томашевича Тараса Леонідовича отримав батько загиблого захисника Леонід Анатолійович.
Орден «За мужність» III ступеня, яким посмертно відзначено рядового Гаврука Федора Олександровича, вручено доньці Героя Ілоні.
Нагороду молодшого сержанта Ліснічука Василя Анатолійовича отримала донька захисника Вікторія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus