USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі театрали їдуть в Естонію

25 Липня 2013 16:16
Театр-студія «ГаРмИдЕр» візьме участь у міжнародному театральному фестивалі «Любителивы?», що відбудеться в естонському місті Сілламяе у вересні.

Режисер театру Руслана Порицька розповіла «Волинським новинам», що «ГаРмИдЕр» пройшов конкурсний відбір та братиме участь у міжнародному фестивалі аматорських театрів «Любителивы?», що відбуватиметься з 4 по 8 вересня у місті Сілламяе (Естонія).

На естонській сцені ставитимуть речитативно-пластичне дійство «Містерія любові». Цю виставу гармидерівці раніше демонстрували під час театральних фестивалів в Україні та Білорусі.

Режисер розповіла, що публіка у країнах Прибалтики - більш вибаглива, тому що має можливість бачити багато вистав. З її слів, Прибалтика – дуже театральна частина Європи, сьогодні багато режисерів звідти ставлять п’єси у відомих театрах Росії.

«Ми їдемо не лише для того, щоб показати себе, а й для того, щоб взяти участь у майстер-класах цікавих режисерів та акторів. Ми хочемо зрозуміти, чи йде в ногу з сучасним європейським театральним процесом те, що ми робимо», - зазначила Руслана Порицька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Грог Показати IP 25 Липня 2013 21:51
Успіхів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus