USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Місцеві фермери хочуть продавати свою продукцію в Луцьку онлайн. Петиція

27 Квітня 2020 15:36
Фермери, які реалізовували свою продукцію на ринках міста Луцька, пропонують розглянути різні можливості продажу сезонних овочів і зелені, зокрема через онлайн-платформу.

Таку петицію 27 квітня зареєстрував Радім Романюк. Підписати її можна за посиланням.

Чоловік просить розглянути питання створення умов підтримки малого та середнього бізнесу аграрного сектору з можливістю реалізації сезонної продукції на території Луцька, аби не допустити банкрутства фермерів.

«У державі на сьогодні вживаються правильні карантинні заходи щодо запобігання поширення інфекційного захворювання COVID-19. Обмежувальні протиепідемічні заходи встановлені і місцевими органами виконавчої влади, – зазначив автор петиції. – Але саме в цей весняний період малий бізнес аграрного сектору збирає врожаї овочів (огірки, редиска, капуста, зелень та ін.). Основними місцями продажу товарів для них слугували ринки міста Луцька, зокрема сільськогосподарські (такий діяв на майданчику ТЦ «Глобус»). У цих місцях реалізовувалася продукція в роздріб та гуртом. Багатьма споживачами були невеликі продуктові магазини та жителі міста. Ціна на продукцію завжди була значно доступніша».

Радім Романюк звернув увагу, що на сьогодні практично немає можливості реалізації продукції, що призведе до катастрофічних збитків аграрного сектору та банкрутств.

«Просимо розглянути питання створення умов з урахуванням дотримання карантинних обмежень щодо можливості реалізації сезонної продукції аграрного сектора малого бізнесу на території міста Луцька. Громадськість та фермери готові долучитися до обговорення питання та напрацювання можливих моделей допомоги, зокрема онлайн-платформи», – вказав автор петиції.

Нагадаємо, 26 квітня нардеп від Луцька Ігор Палиця на своїй фейсбук-сторінці повідомив про можливість створення на міському стадіоні «Авангард» ринку сільгосппродукції для місцевих фермерів, аби ті мали можливість реалізувати свою продукцію, а лучани – придбати все необхідне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Коля Показати IP 27 Квітня 2020 17:01
це й Радим хай їде на Старий ринок і рокаже це нам - базарникам, які наповнюють бюджет Луцька, а не повезуть податки в села
скептик Показати IP 27 Квітня 2020 17:24
може вас ще манкою з ложечки накормити ? працюйте з магазинами. продавайте онлайн. хто вам не дає ?
волинь чемпіон Показати IP 27 Квітня 2020 18:37
Треба дозволити продавати лише українську продукцію, з Херсона, наприклад, або місцеву, а не перекупщикам бананів. І відновити роботу ярмарку біля ЗАГСу, але з умовою продажу з машини або стола, а не з землі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus