USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де й за яких умов в Україні запрацювали ринки

12 Травня 2020 15:03
Україна поступово виходить із карантину. Зокрема, з 11 травня набув чинності перший етап послаблення карантинних обмежень. Тепер можна відвідувати парки та сквери, дитячі й спортивні майданчики, дозволено працювати стоматологіям, салонам краси, літнім майданчикам закладів громадського харчування та магазинам у ТРЦ тощо.

Окрім того, за рішенням Кабміну, право на відновлення роботи отримали 872 ринки за умови, що працюватимуть з дотриманням жорстких санітарних умов, за порушення яких передбачено суворе покарання, аж до закриття ринку.

У багатьох містах, незважаючи на пом’якшення карантину, ринки так і лишаються закритими. Не працюють вони у Тернополі, Івано-Франківську (хоча підприємці й звернулися до міськради з проханням дозволити їм працювати), Запоріжжі, Полтаві, Сумах, Львові, Чернівцях.

У Чернігові з 12 травня самовільно запрацював один базар. Хмельницький ринок також працює самовільно. У Житомирі працюють усі ринки, бо там посилаються на те, що в Постанові Кабінету Міністрів немає прямої заборони. Також ринки працюють і в Рівному, незважаючи на те, що ситуація із захворюваністю на COVID-19 там невтішна.

У Миколаєві всі ринки працюють відповідно до Постанови Кабміну. У Кропивницькому їх відкривають із 12 травня.

У Києві працюють десять продовольчих ринків, поступово в столиці мають відкрити ще 37 ринків, якщо вони дотримуватимуться правил безпеки.

А в Луцьку дозволено працювати ринкам сільськогосподарської продукції, які надали документи про забезпечення санітарної безпеки відвідувачів.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ З 7 ТРАВНЯ ДОЗВОЛИЛИ ПРАЦЮВАТИ АГРОПРОДОВОЛЬЧИМ РИНКАМ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus