USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Місцями зносив цілі будинки: Туреччиною пронісся потужний шторм, є загиблі

30 Листопада 2021 09:57
Декілька провінцій Туреччини 29 листопада накрив потужний шторм. Вітер сягав 130 кілометрів на годину. Жертвами негоди стали щонайменше 5 людей, а владі довелося закрити протоку Босфор.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Hurriyet.

Найбільше постраждали турецькі провінції в регіонах Егейського моря та Мармурового моря. Пориви вітру з'являлися зненацька та є настільки сильними, що збивають людей з ніг.
Через негоду відомо про загибель щонайменше 5 людей. Так, чотири жертви зафіксували в Стамбулі, а ще одна людина загинула в провінції Зонгулдак.Крім того, лише в Стамбулі постраждали ще щонайменше 19 людей. Поривчастий вітер сягав швидкості 130 кілометрів на годину. Місцями він зносив цілі будівлі.
У зв’язку з ситуацією, влада Стамбула закликала жителів міста не виходити на вулицю без необхідності. Також з 23:00 проїзд мотоциклів і електросамокатів у місті заборонений.
У районі Чаталджа вітер повалив вежу з годинником, а деякі літаки не змогли приземлитися в аеропортах Стамбула та Сабіхі Гекчен.
Рибальські човни затонули в районі Пендік, а протока Босфор була закрита для руху суден через погані погодні умови.

У провінції Зонгулдак на березі Чорного моря один будівельник загинув, коли на нього впала стіна через сильний вітер.

У районі Каршіака в Ізмірі, третьому за величиною місті країни на узбережжі Егейського моря, сильний вітер створив великі хвилі, затопивши дорогу вздовж берега моря та трамвайну лінію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нострадамус Показати IP 30 Листопада 2021 18:58
Вулкани, урагани, землетруси, вiйни, конфлiкти, агресiя.... Таке выраженная, що ми на порозi кiнця свiту...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus