USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Містика та насилля: в Луцьку презентуватимуть «Тінь на порозі»

16 Лютого 2018 21:47
Презентація роману «Тінь на порозі» молодої письменниці Нати Гриценко відбудеться у Луцьку.

Книга «Тінь на порозі» — незвичний для української літератури дебют авторки. Роман написаний у жанрі фентезі, тут гостро постають проблеми насильства в сім’ї, соціальної нерівності та залежності. На презентації Ната Гриценко розповідатиме про те, які дитячі травми сприяють формуванню схильностей до насильства, та в чому полягають особливості співжиття в суспільстві людей з різним сприйняттям світу.

«Ми всі любимо чужі історії, тому що реакція на них дає нам певні уявлення про нас самих, — говорить авторка. — Нам подобаються сміливі, рішучі й незалежні герої, бо ми були б не проти на них рівнятися, але так само ми співчуваємо менш щасливим персонажам, бо вони найбільше схожі на нас теперішніх. Тому одне з найбільших задоволень як для письменника, так і для читача — це пройти непростий та драматичний шлях із неідеальним героєм, який так само, як і всі ми, просто намагається зрозуміти своє місце у не такому вже й справедливому світі».

Усіх охочих запрошують 17 лютого о 18.30 відвідати книгарню «Є». Вхід вільний.

За покликанням Ната Гриценко – письменниця, педагог, музичний критик та музикознавець. Цікавиться аналітичною психологією, етнографією, контркультурою, коміксовою та кіноестетикою. Опікується тематичним порталом «Khatacomb» і власним гуртом «Casa Ukrania».

Також цікавим є факт, що цей роман з’явився друком завдяки співпраці авторки із Літературною агенцією «Acris», яка допомогла доопрацювати текст, знайшла для нього видавництво та займається промоцією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus