USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Міць та залізо: як виступили волиняни на Кубку України з важкої атлетики в Луцьку. Фоторепортаж

7 Березня 2021 15:51
Волинська область зайняла четверте командне місце з 24 областей на Кубку України з важкої атлетики, який відбувався у Луцьку 2-7 березня.

Приймала змагання дитячо-юнацька спортивна школа «Колос».

Востаннє Кубок України Луцьк приймав 10 років тому. І після ремонту ДЮСШ «Колос» обласний центр Волині знову виборов право приймати змагання такого масштабу. Загалом участь у змаганнях, які пройшли на високому організаційному рівні, брали участь близько 250 спортсменів.
Волинянин Ярослав Вітер – багаторазовий призер чемпіонату України та переможець Кубку України, також він двічі займав сьоме місце на чемпіонаті Європи у 2015 та 2017 роках. На цих змаганнях він виступав у ваговій категорії 89 кілограмів, в якій було 22 спортсмени. Волинянин посів третє місце (152 кілограми у ривку, 190 кілограмів у поштовху), а чемпіоном у цій ваговій категорії став спортсмен з Вінниці Руслан Кожакін (160 кілограмів у ривку, 195 кілограмів у поштовху).

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Ярослав Вітер розповів, що готувався до змагань близько семи тижнів.

«Тренування поєднував з роботою, тренерством та організацією Кубку України, оскільки я очолюю ДЮСШ «Колос». Щодо мого результату, то я задоволений ним, але завжди прагну кращого», – поділився Ярослав.
Загалом Волинь зайняла четверте місце з 24 областей, а п’ятеро волинських спортсменів виконали норматив майстра спорту.

Призерами змагань стали Яна Вінцюк (2 місце у ваговій категорії 76 кілограмів), Віктор Довган (3 місце у ваговій категорії 73 кілограми), Ярослав Вітер (3 місце у ваговій категорії 89 кілограмів), Богдан Стрижевський (3 місце в категорії 102 кілограми).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus