USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міжнародний турнір з ММА «Воїни Любарта» в Луцьку: головні поєдинки

9 Червня 2021 21:41
Уже цими вихідними в замку Любарта проходитиме масштабний фестиваль, в рамках якого відбудеться IV Традиційний Міжнародний професійний турнір з ММА «Воїни Любарта».

У турнірі візьмуть участь спортсмени з різних регіонів України, Білорусі, Азербайджану, Вірменії, Алжиру та Туреччини. Всього в професійному октагоні заплановано 16 яскравих боїв ММА.

У головних поєдинках вечора зійдуться титуловані професіонали, за плечима яких – численні перемоги серед аматорів, професійні бої в Європі та Китаї, досвід і наполегливість!

Одним з найяскравіших буде безсумнівно бій між лучанином Артуром Столяруком та вірменом Артушем Григоряном.

Артур вже неодноразово підкорював п’єдестали міжнародних змагань зі змішаних єдиноборств ММА та універсального бою. Він - майстер спорту України, досвідчений спортсмен професійного рівня. У 2018 році здобув титул переможця ІІ Міжнародного професійного турніру «Воїни Любарта», здолавши відомого азербайджанського бійця. Разом із братом Артур заснував у Києві школу бойових мистецтв «SBROTEAM».

Протистоятиме йому чемпіон Вірменії з кікбоксингу та панкратіону. Спортсмен, за плечима в якого 10 професійних поєдинків. Зараз він проходить підготовку до поєдинку в Україні.

Надзвичайно видовищним обіцяє бути також протистояння відомого луцького спортсмена Олексія Бондаренка та столичного професійного бійця Степана Литвиненка. Вони обидва поєднують професійний спорт разом із тренерською діяльністю. В обох за плечима – чималий досвід.
Олексій є майстром спорту України, чемпіоном України та бронзовим призером чемпіонату Європи зі змішаних єдиноборств ММА, чемпіоном світу з козацького двобою, призером чемпіонату Європи з бойового самбо. Неодноразово здобував перемоги у професійних поєдинках в Казахстані, Білорусі та Україні.

Степан Литвиненко – майстер спорту України міжнародного класу з козацького двобою, переможець Кубку світу WMMAF, переможець рейтингових турнірів ММА в Чехії, Литві та Україні. Засновник столичного Клубу бойових мистецтв «13 легіон».

Чимало глядачів чекатимуть також поєдинку одного з тренерів луцького Клубу «PRIDE», майстра спорту України, переможця Кубку Європи з козацького двобою - Протасюка Андрія. Він вже неодноразово дивував вболівальників швидкими та видовищними поєдинками на турнірах у Луцьку. Цього разу йому протистоятиме боєць з Азербайджану, переможець Республіки з ушу-санда, тайського боксу та кікбоксингу. Спортсмен ударного стилю, представник бійцівської Ліги «AFC» (м. Баку) Міраббас Талішинський.

Організатори турніру цьогоріч чекають чимало відомих учасників. Серед них, турецький борець греко-римського стилю Мухаммед Садік Кєскін; азербайджанець Фаталі Талібов; постійні гості нашого міста – білоруський Клуб «Бусідо» (м. Брест) та представник Алжиру – Адам Дифаллах.

IV Традиційний Міжнародний професійний турнір з ММА «Воїни Любарта» проходитиме за підтримки Департаменту молоді і спорту Луцької міської ради та Фонду Ігоря Палиці «Тільки Разом».

Генеральний партнер турніру – будівельна компанія «Орбіта». Титульний спонсор – будівельна компанія «МаневичіАгроБуд».

Головні партнери: компанія «WESTAUTOHUB», компанія «GURKITGROUP» (магазин «GURKIT»), мережа магазинів «AKCENT».

Офіційні партнери заходу: РА «Аполінарія», студія архітектури та дизайну «DOMUM-GROUP», друкарня «Printing-Lutsk».

Офіційний представник - ТМ «Лімо» Ярема В. В.

Пригощають: ресторація «Козача левада», грузинська пекарня «Сулі Гулі», мережа піцерій «Теревені», мережа «Бар П’ятниця».

Зустрічають гостей турніру: готельно-ресторанний комплекс «Зустріч».

Подарунки для учасників турніру від бренду спортивного харчування Extrifit, мережі закладів «Pie&Burger» та «GustoPizza».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus