USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Грантові 30 мільйонів на Волині витрачатимуть прозоро

23 Липня 2013 17:29
Волинь отримає орієнтовно 30 мільйонів доларів США від Світового банку на розвиток та модернізацію медицини вже у 2014-ому. Галузь фінансуватимуть упродовж 5 років. Грантовий ресурс витратять на первинну ланку, лікування серцево-судинних захворювань та онкологію, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Щоб обговорити підготовку спільного проекту Волинь, 23 липня, відвідав лідер сектору людського розвитку Представництва Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові - Паоло Беллі, представники Адміністрації Президента України - Юрій Підвисоцький, а також Мінздоров'я України - Сергій Дяченко та Алла Влодик.

ЧИТАТИ ЩЕ: Представник Світового банку перевірить куди підуть гроші

Зі свого боку, голова облдержадміністрації запевнив гостей, що місцеву групу, яка займатиметься реалізацією проекту в регіоні, представлятимуть фахівці. А процедура використання грантових ресурсів буде прозорою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пояснення Показати IP 23 Липня 2013 23:07
Прозоро, це - прозорий Сидор прозоро проведе прозорий тендер, який прозоро і закономірно виграє прозорий Чорнуха, який прозоро оясвоїть грошенятка і залишиться прозорий (наче ранковий туман над Стиром) ефект. Прозоріше, ніж на прозорій Волині, не буває ніде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus