USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Представник Світового банку перевірить куди підуть гроші

22 Липня 2013 12:45
Представник Світового банку, який дасть Волинській області 30 мільйонів доларів на розвиток первинної ланки закладів охорони здоров’я, Паоло Беллі перебуватиме цього тижня на Волині.

Про це під час оперативної наради розповів голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук 22 липня.

Він розповів, що представники Світового банку приїдуть на Волинь аби ознайомитись з матеріальною базою медичних закладів, в який надають первинну медичну допомогу.

Щодо фінансування проектів Світовим банком посадовець запевнив: «Це вже кінцеве, остаточне рішення. Ми зараз підганяємо проекти під 30 мільйонів доларів».

За словами Клімчука, левова частка коштів буде направлена на розвиток первинної ланки медицини в області. «В цих грошах не має будівництва і реконструкції. Світовий банку дуже правильно оцінює інформацію – приміщень медичного призначення в Україні набудовано вище голови», - зазначив посадовець.

«Крім первинної галузі, ми маємо шанси отримати кошти для вдосконалення системи надання кардіодопомоги населенню Волині», - зазначив Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 22 Липня 2013 12:50
до них їде ревізор
Єуро Показати IP 23 Липня 2013 21:24
ага, а ми й далі будемо платити ЗА ВСЕ зі своєї кишені у незрозумілі каси. От тільки на які цілі вони йдуть, то, думаю, відомо небагатьом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus