USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Мокрий сніг, ожеледиця і до +6°: якою буде погода на Волині наприкінці січня

26 Січня 2024 18:44
На території Волинської області утримуватиметься мінлива погода. Уночі термометри фіксуватимуть незначні від’ємні показники. Натомість удень буде навіть до 6° тепла. Найближчими днями також очікуються опади, а на дорогах – ожеледиця.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіли у Волинському обласному центрі з гідрометеорології.

Завтра, 27 січня, на дорогах області буде ожеледиця, тому синоптики оголосили попередження про перший (жовтий) рівень небезпечності.

Загалом 27 січня буде хмарна погода. Вночі та вранці сніг, мокрий сніг. Удень невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці місцями налипання мокрого снігу, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний із переходом на північно-західний – 7-12 метрів за секунду. Температура в середньому в області вночі становитиме 0-5° морозу, вдень – від 2° морозу до 3° тепла. Температура в Луцьку вночі – 2-4° морозу, вдень – від нуля до 2° тепла.

У неділю, 28 січня, прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Вночі невеликий сніг, мокрий сніг. Удень без істотних опадів. Ожеледиця. Вітер північно-західний – 5-10 метрів за секунду. Температура вночі становитиме 2-7° морозу, вдень – від 2° морозу до 3° тепла.

Хмарна погода з проясненнями буде також 29 січня. Без істотних опадів. Вночі та вранці туман. Ожеледиця. Вітер переважатиме південно-східного напрямку – 5-10 метрів за секунду. Температура вночі – 0-5° морозу, вдень – 0-5° тепла.

30 січня буде мінливо хмарна погода. Без опадів. Місцями ожеледиця. Вітер південно-західний – 5-10 метрів за секунду. Температура вночі становитиме 0-5° морозу, вдень – 1-6° тепла.

Мінливу хмарність передбачають і на 31 січня. Без опадів. Місцями ожеледиця. Вітер південно-західний – 5-10 метрів за секунду. Температура вночі – 0-5° морозу, вдень – 1-6° тепла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus