USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Молодь Донецька співає українською та мріє виїхати за кордон. Відео

26 Грудня 2017 20:16
Після настання комендантської години молодь у барах окупованого Донецька співає українські пісні і мріє виїхати за кордон.

У сюжеті Дождя показане підпільне життя міста. Молодь не бажає миритися з “русскім міром” в їх рідному місті і вважають своєю батьківщиною Україну, йдеться у матеріалі порталу Інфотаб.

Як видно на відео, молоді люди в пабі співають пісні гурту "Бумбокс".

"Я вважаю Україну своєю батьківщиною, а те, що зараз відбувається – мене не цікавить. Мені як виконавцю, який обожнює співати пісні українською та пише виключно українською… Деякі з них я не показав би тут нікому і ніде", – зазначив один з музикантів.

Всіх завсідників з терористів "ДНР" в цих підпільних барах знають в обличчя.

"Люди у військовій формі, які можуть обуритися на п’яну голову дуже конкретно…", – говорить виконавець. При цьому він додав, що напідпитку й самі терористи починають підспівувати українською.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus