USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Молодь і юніори «Волині» вийшли з відпустки

16 Січня 2014 16:47
Гравці молодіжного та юніорського складу луцької «Волині» сьогодні вийшли із зимової відпустки. На стадіоні «Авангард» відбулося перше тренування – хлопці займалися біговими вправами.

Команди U-21 та U-19 першу частину підготовки до відновлення сезону 2013-2014 років проведуть у Луцьку, - повідомили в клубній прес-службі.

Згодом, із 30 січня «молодіжка» планує тренуватися в Ужгороді. На цьому зборі, який триватиме до 12 лютого, команда Олега Федюкова зіграє чотири спаринги.

Юніори ж, окрім тренувань в Луцьку, зіграють в традиційній зимовій першості міста Рівного – на турнірі пам’яті Володимира Шморгуна. У перших матчах «Волинь» виступить фактично об’єднаною командою – U-21+U-19. Перший тур для «хрестоносців» - 19 січня. Цього дня «волиняни» зіграють о 10.45 із командою «Верхівськ».

Загалом у Кубку Шморгуна змагатимуться 28 команд з Рівненської та сусідніх областей, які будуть розділені на дві групи.

Група, у якій гратимуть підопічні Ярослава Комзюка, змагатиметься на стадіоні «Авангард». Суперники «Волині» U-19 такі: ФК Садове, ФК Малинськ, Верес- 97, ОДЕК, ОДЕК (юніор), Амако (Гоща), ФК Мізоч, Бугрин, Водник, Горинь (Кустин), Колос (Козин), Оболонь (Верхівськ), ФК Городок.

Суперником «Волині» U-19 у другому матчі турніру , який відбудеться у середу, 22 січня, о 15.45 буде команда «Водник».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus