USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скандальний матч ФК «Волинь»: обрані моменти гри

9 Грудня 2014 19:09
Луцька "Волинь" разом з протестом до Прем'єр-ліги відправила диск з обраними моментами матчу Волинь - Металіст.
Нарізку цих відеомоментів з розшифровкою Волинь опублікувала на своєму офіційному сайті.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що поєдинок 10-го туру між "Волинню" та "Металістом"перервали на 88 хвилині після того, як вболівальники вибігли на поле стадіону "Авангард". Фанати луцької "Волині" ледь не вчинили самосуд над головним арбітром матчу 10-го туру чемпіонату України проти "Металіста" Дмитром Кутаковим.

Фанатів заспокоювали і футболісти, і стюарди. У підсумку останні хвилини матчу не дограли, завершивши гру з рахунком 2:1 на користь "Металіста". З цього приводу "Волинь" вимагає дискваліфікації арбітра Кутакова та перегравання матчу.

Розшифровка 14 епізодів матчу:

7 хвилина: Гоменюк грає ліктем в обличчя Жунічу. Свисток Кутакова мовчить.

9 хвилина: Боротьба Федорчука і Жажі. Нога опорника Волині не зачепила Коельо, але Валерій отримує за цей "фол" попередження.

20 хвилина: Боротьба Еріка за верховий м'яч з Красноперовим і Торсігл'єрі.Незрозумілий фол у бік Волині.

23 хвилина: Ненавмисне порушення Бабенка в центрі поля на Едмара, не тягнуло нажовту картку. Руслан грав не грубо і не зривав небезпечну атаку суперника.

39 хвилина: Грубе порушення правил з боку Торсігл'єрі проти Мемешева. Кутаков взагалі не реагує на епізод, хоча знаходився поряд з гравцями.

40 хвилина: Вільягра укладає рукою Матея на газон. Свисток мовчить.

46 хвилина і 54 хвилини: Різне трактування подібних епізодів. Жуніч виграє верхову боротьбу у Гoменюка і отримує фол за це, згодом Мемешева збивають на газон під час боротьби з Вільягрою і гра... триває.

55 хвилина: Грубе порушення правил проти Федорчука, якого ззаду б'є по опорній нозіЕдмар. Згідно з правилами гри у футбол, це очевидне порушення правил, але Кутаков приймає незрозуміле рішення - не зупиняє гру і призначає вільний удар у бік Волині!

58 хвилина: Мемешев отримує ліктем по голові від Пшеничних. Звичайно, це не порушення правил, на думку арбітра Кутакова. Водночас чотирма хвилинами раніше за аналогічний фол гравець Волині Гал Шиш отримав жовту картку!

60 хвилина: При подачі кутового Жажа штовхає в спину Федорчука, який не змігвистрибнути на перехоплення м'яча. В результаті Едмар забиває перший гол у ворота Волині. Помилка арбітра, яка вплинула на результат матчу!

64 хвилина: Грубе порушення правил гравцем Металіста Кобіна на Матее. Флорентина виносять з поля на носилках (до речі, в протоколі арбітра зафіксують, що "травм під час матчу не було"). Кобін не отримує попередження за відвертий грубий фол на початкуперспективної атаки Волині.

Після цього Волинь п'ять хвилин грала вдесятьох, отримала другий гол у свої ворота,зате суддівська бригада не дозволяла провести заміну в складі Волині - Маріотто замість Матея.

77 хвилина: Після подачі кутового і боротьби у штрафному Едмар грає рукою. Апеляціїгравців Волині на Кутакова не діють - арбітр не реагує.

80 хвилина: в центрі поля м'яч потрапляє в обличчя Жажі, після відскоку йде дуженебезпечна атака Волині - Мемешев тікає правим флангом. Її свистком зупиняє Кутаков. За кілька секунд Жажа спокійно встає з газону і продовжує гру.

87 хвилина: Кобахідзе проривався до воріт Металіста по центру. Краснопьоров грубий підкат ззаду уклав грузина на газон, а Кутаков традиційно не зупиняє гру і не показує опорнику Металіста другу жовту картку.

88 хвилина: Як наслідок попередніх епізодів - матч зупиняється. У вболівальників Волині увірвався терпець, і вони вибігли на поле, прагнучи пояснити арбітру його помилки.

Нагадаємо, фанати Волині на 87-й хвилині за рахунку 2:1 на користь Металіста зірвали кінцівку матчу своєї команди, вибігши на поле для розправи над арбітром, але Кутаков втік від уболівальників в підтрибунне приміщення.
Після матчу Волинь виступила з офіційним зверненням, в якому зажадала довічної дискваліфікації арбітра Кутакова, в іншому випадку пригрозивши знятися зі змагань під егідою Прем'єр-ліги.

Головний тренер Волині Віталій Кварцяний заявив, що вболівальники - молодці, бо вони повстали проти брехні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus