USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Молодь Луцька з’ясовувала, що таке дружба і з чим її їдять. ВІДЕО

28 Жовтня 2009 09:49
Чергове ток-шоу провела Волинська громадська організація «Ми+» спільно з Міжнародною молодіжною організацією «Dream team». Про моральні цінності розмовляли вчора, сидячи за столиками у піцерії «Фелічіта». Про це 28 жовтня повідомляє репортер «Волинських новин».
Соціальний проект із виховною метою близько року здійснює Волинська громадська організація «Ми+» спільно з Міжнародною молодіжною організацією «Dream team». Це ток-шоу, спрямовані на виховання у сучасної молоді моральних цінностей.
Постійна ведуча та організатор цього проекту Тетяна Вітинська каже: «Ми нагадуємо людям про моральні принципи. Намагаємось підняти цінності, які затоптані».
Цього разу чергове ток-шоу відбулося у піцерії «Фелічіта». Кожному гостю вручили подарунок – листівку із написом «Подзвони своєму другу». Усі присутні шукали відповіді на одвічні запитання: що таке дружба? Чи потрібно довіряти собі, навіть коли є друзі? Чи існує жіноча дружба? Секс дружбі не завада – чи правда це? Візитери проекту відгукнулися на запит ведучих і активно доводили свою точку зору. Загальне поняття дружби викликало дискусію.
Наприкінці організатори влаштували аукціон дитячих малюнків. Найдорожчий купили за 50 гривень. До кожної картинки, на якій була зображена дружба в уявленні дітей, додавали м’яку іграшку. Всі зібрані кошти організатори передадуть до Рожищенського дитячого будинку.
Такі ток-шоу «миплюсівці» проводять кожного місяця. Наступного разу вони обіцяють порозмовляти про «Ctrl+Z» – як змінити щось у житті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Куратор Показати IP 28 Жовтня 2009 10:39
Молодці! Довелося якось працювати з молоддю з "Ми+", дуууууже позитивні люди))) Так тримати! Потрібне діло робите.
Вася Показати IP 29 Жовтня 2009 10:55
Скучно
Паша Показати IP 6 Листопада 2009 16:54
повністю підтримую Куратора) Молодці всі учасники
Таня Показати IP 12 Листопада 2009 17:46
Цікаво чи зміниться вцілому погляд у молоді після таких посиденьок на моральні цінності?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus