USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Молодику, який побив вікна у будівлі Нововолинської міськради, загрожує до 5 років обмеження волі

27 Квітня 2020 09:47
Молодику, який побив вікна у будівлі Нововолинської міської ради, загрожує до 5 років обмеження волі. За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про хуліганство.

Учора посеред дня невідомий чоловік перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння пошкодив вісім металопластикових пакетів у приміщенні міської ради у Нововолинську, йдеться на сайті волинської поліції.

Як повідомляв БУГ, дебошир – мешканець Нововолинська Дмитро 1993 року народження, який 21-го квітня зніс шлагбаум на «Ягодині» та наїхав на прикордонника.

Співробітники групи реагування патрульної поліції разом із поліцією охорони оперативно затримали та встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний місцевий житель. Сума завданих матеріальних збитків встановлюється.

До слова, раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає у вигляді штрафу до від 8,5 до 17 тис. грн, арешту до 6 місяців або обмеження волі до 5 років.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЧК Показати IP 27 Квітня 2020 10:21
Зона его родной дом!
Андрій Показати IP 27 Квітня 2020 16:39
Ну так просто вікна в міськрадах не б'ють... слабо було з'ясувати причину?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus