USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Молоко витікає в ставок: під Луцьком дістають з водойми молоковоз. Відео

3 Січня 2019 15:26
Молоковоз, який з’їхав з дороги і впав у водойму в селі Лище Луцького району дістають з водойми з допомогою двох кранів. Молоко з цистерни почало витікати у воду, через аварію та обрив труби три села залишились без газопостачання.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

3 січня об 11:15 до ДСНС надійшла інформація, що в с. Лище Луцького району перекинувся молоковоз (7 тонн молока), у результаті пошкоджено два газопроводи (високого тиску 159 мм та низького тиску 76 мм). Без газопостачання залишилось три населені пункти.

У поліції зазначили, що водій їхав із села Воротнів у напрямку села Лище, ймовірно, не справився з керуванням на слизькій дорозі та допустив аварію – тягач і цистерна впали в ставок, через який тече річка Зеленка.

На водія склали два адміністративні протоколи: за вчинення аварії та пошкодження відбійника, встановленого біля мосту. В результаті інциденту водій не травмувався.

Декількатонну вантажівку дістають з річки з допомогою двох кранів. Як видно на відео молоко, яке знаходилось в цистерні, почало виливатись у річку.


За станом на 16.30, автівку витягнули з водойми.

Як інформують у ДСНС Волині, наразі газу немає в таких салах: Лище, Воротнів, Верхівка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Просто Показати IP 3 Січня 2019 15:31
Новорічна премія працівнику гарантована!
ойо йой Показати IP 3 Січня 2019 17:12
кормив рибу молоком ???
скептик Показати IP 3 Січня 2019 19:00
а на директора контори, яка повинна обслуговувати дорогу, протокола не склали ?
Стас Показати IP 5 Січня 2019 15:26
Треба за це все запитати в Карбовського

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus