USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Монетизація субсидій – це непрямий підкуп виборців», – Вячеслав Рубльов

12 Березня 2019 12:04
За три тижні до виборів українцям почали приходити повідомлення про виплату субсидії у готівковій формі. До прикладу Лілія Миколаївна перед виборами разом з пенсією отримає на руки ще майже 1900 гривень, а Олена Антонівна майже 1800 гривень. На початку таких інформаційних повідомлень вказано, що гроші роздаватимуть людям за дорученням не кого-небудь, а самого Президента України Петра Порошенка.

Такі речі з боку влади депутати Волинської обласної ради називають – непрямим підкупом виборців і спробою вплинути на найбільш знедолену категорію населення, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

«Я бачу, що сьогоднішня влада використовує ті методи, які були й при Януковичі. Він любив якраз перед виборами піднімати пенсії для громадян, хай це й незначне підняття пенсій. Сьогодні ми чуємо знову ж таки про індексацію, яка не робилась вже багато років, але зараз її хочуть провести. Сьогодні монетизують субсидії і кажуть, що разом з пенсією громадяни отримають і гроші за субсидіями.

Це непрямий підкуп виборців, особливо вплив на найбільш знедолену категорію населення – пенсіонерів. І сьогодні пенсіонери приходять до нас як до депутатів обласної ради, до мене як до керівника волинського УКРОПу, і кажуть, що такі речі принижують їхню честь і гідність. Звичайно, їм ці кошти потрібні, тому що в них мізерні пенсії, але це можна було робити давно. В час, коли розкрадаються великі кошти на «Укроборонпромі» і ніхто не покараний, пенсіонерам кидають цю маленьку кісточку для того, щоб вони пішли на вибори і проголосували», – каже депутат Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
АТОШНИК Показати IP 12 Березня 2019 12:25
НЕ ВСІ Ж СТІЛЬКИ ДВИНУЛИ ЯК РУБЕЛЬ ЗА ОСТАННІ 2 РОКИ
ник Показати IP 12 Березня 2019 13:36
а може то оторвали кормушку а таких вот рублей..а шо ты спиватымеш писля выборив лапоть.
Просто Марія Показати IP 12 Березня 2019 14:40
Монетизація-це економічно обгрунтована цільова допомога. А то в місті пенсіонери їздять безкоштовно тролейбусами, а сільським до лампочки ваші бюджетні витрати.
Однозначно! Показати IP 12 Березня 2019 14:54
Ех , будет так -танцевали ,веселились-то подсчитали...прослезились...Счастье то ущербное...с горьким вкусом..
Лучанка Показати IP 12 Березня 2019 15:44
Який же це підкупу, якщо ті гроші треба тут же віддати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus