USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Моральний дух бійців 51 бригади - «зашкалює»

9 Липня 2014 16:05
Моральний дух бійців 51 бригади, тієї самої з-під Волновахи, що нині перебуває в зоні АТО - зашкалює. Про це інформує офіцер із Міноборони Костянтин Машовець.

Зі слів офіцера, під час поїздки на Схід, він поспілкувався з бійцями 51 бригади. Каже, приємно здивований налаштуванням вояків. "Моральний дух у хлопців - зашкалює, до сепаратюг у них - мало не кровна вендета. Усі - добровольці", - каже Машовець.

Окрім того, військовий додає, що блок обладнаний згідно з усіма правилами. Вогневі засоби - замасковані, рознесені, сектори пристріляні, сховища обладнані — основні й запасні. Те ж саме стосується вогневих позицій для стрільців.

Каже, що на забезпечення хлопці не нарікають: є польова кухня, воду привозить водовозка. Вода - технічна, але помитися і випрати форму можна. Хлопці зізнаються, каже військовий, що місцеві тягають їм питну воду і продукти.

Костянтин Машовець розповідає, що служба організована на блокпосту дуже продумано (контроль ТС здійснюють "подвійним способом" із підстраховкою, частина бійців постійно контролює периметр блоку. До слова, всім на блоці заправляє старший лейтенант запасу — колишній "кіровоградець".

Також офіцер додає, що дуже грамотно побудована і система бойової охорони і чергування снайперів. Каже, посміхаючись, є ще кілька сюрпризів для донських козачків та найманців.

Офіцер зізнається, чого бійцям дуже бракує, так це інформації про події в країні і світі. Газети, привезені бійцям, розмели вмить.

"Для особливо пильних, військових та державних таємниць у моїх словах немає", - додає Машовець.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus