USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Мороз іде з голови Соцпартії

22 Липня 2010 10:34
Голова Соцпартії Олександр Мороз вважає практично вирішеним питання про обрання міністра економіки Василя Цушка новим головою партії.
Про це інформує ТСН з посиланням на «КомерсантЪ-Україна».
Попри таку заяву, Олександр Мороз дав зрозуміти, що, незважаючи на те, що формально він перестане бути «номером один» у СПУ, з політики він йти не планує.
«Пропозицію (про те, щоб залишити пост голови Соцпартії) я вносив на розгляд членів партії ще в 2007 році. Я вважаю, що після того, як партія не змогла провести своїх депутатів до парламенту, лідер партії повинен відійти убік - раз ти не забезпечив результат, значить, тобі і відповідати.
Тоді я написав заяву, запропонував розглянути його без моєї участі членам політради, правда, ніхто з ним не погодився. Але час іде. Я 19 років керую партією і вважаю, що в будь-якій партії повинна відбуватися зміна лідерів.
Сьогодні є така можливість. Василь Цушко - людина, якій я повністю вірю. І формально, і по суті він може бути сьогодні лідером партії. У нього є авторитет, досвід роботи, та й вік у нього невеликий - 47 років», - зазначив Олександр Мороз.
Щодо ймовірних кандидатур на посаду голови СПУ, то Олександр Мороз називає три прізвища.
«Я пропонував три кандидатури: Цушко, Віктора Суботіна та Валентину Семенюк-Самсоненко. Все визначиться в ході таємного голосування на з'їзді. Але я відчуваю і бачу по роботі обласних конференцій, що Василь Петрович буде обраний переважною більшістю», - зазначив Олександр Мороз.
Щодо подальшої долі багаторічного лідера СПУ, то сам Олександр Мороз заявляє, що з активної політики, безумовно, йти не збирається.
«Якщо буде обрано Цушко, я з усіх напрямків діяльності партії йому, як голові, буду допомагати. Зараз частина активу СПУ пропонує ввести посаду почесного голови партії з певними функціями», - зазначив Олександр Мороз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus