USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Можемо скоротити відставання від Карпат, - захисник Волині

18 Квітня 2017 20:50
Центральний захисник Волині Сергій Логінов розповів про довгоочікуваний переможний матч проти Зірки (1: 0) і заглянув наперед, розмірковуючи про наступний матч лучан проти Карпат, йдеться у матеріалі Sport Arena.

У матчі з Зіркою (1: 0) Сергій Логінов зіграв разом з Олегом Герасимюком в опорній зоні. Їхня битва в центрі поля з візаві з Кропивницького Владиславом Лупашко та Ігорем Загальський, по суті, завершилася нічиєю, але в підсумку Волинь мінімально перемогла Зірку і перервала свою 12-матчеву безвиграшну серію в УПЛ.

- Гравці Зірки перед матчем говорили, що їдуть до Луцька тільки за перемогою. У грі ви відчули цю зарядженість суперника?

- Перед цим матчем суперник набрав удвічі більше очок, ніж ми, може вони і мали право говорити про майбутню перемогу. А у грі вийшло так, що ми налаштовувалися тільки на свої завдання. Дуже хотіли перервати серію з семи поразок поспіль і взяти 3 очки. Причому саме перемогти, а не зіграти внічию. Допоміг, звичайно ж, фактор першого гола - він надав нам впевненості.

- У другому таймі Волинь зіграла більш закрито і обережно. Грали від результату?

- Ні, на табло не дивилися. У нас погана закономірність в цьому сезоні - нервово проводити останні хвилини і пропускати голи, дуже багато очок втратили в кінцівці. Знали, що треба забити другий гол, а також максимально уважно зіграти в захисті, особливо останні хвилини.

- Ти був свідком одного із ключових епізодів гри - видалення з поля Дмитра Білонога. Суддя видалив Дмитра?

- Найчистіше попередження за симуляцію. Так вже вийшло, що це була друга картка.

- В середині другого тайму Волинь трохи підсіла фізично. Були побоювання, що Зірка навіть в меншості може зрівняти рахунок?

- Коли Есеола бив по порожніх воротах, може, таке відчуття і було... А що стосується фізики, то, можливо, ми вже і так швидко вибігали в атаку. Захисники просили не притискатися близько до своїх воріт, щоб суперник не тиснув біля штрафного.

- В кінці матчу Волинь грала в три опорних півзахисники - разом з тобою ще був Олег Герасимюк та Олександр Чепелюк...

- Не можна було втрачати центр поля. Якби просіли в цій зоні, програли боротьбу і відбори, суперник отримав би перевагу.

- Після цієї перемоги наступний матч у Львові з Карпатами отримує статус, можливо вирішального для Волині поєдинку...

- Так, Карпати - це наш прямий суперник. Але ми ще не говорили про цей матч. Після перемоги привітали один одного зі святом і роз'їхалися. У вівторок збираємося і будемо налаштовуватися вже на Карпати. Наміри скоротити відстань від львів'ян, звичайно, у нас присутня. Тим більше, остання гра проти Карпат у нас закінчувалася з хорошими передумовами. Тоді хоч і програли, але в кінці гри могли зачепитися за очки. Не забувайте, що і фінансова ситуація у нас потроху поліпшується. Всі ці фактори націлюють тільки на позитив.

- У цьому матчі Волині знову не допоможуть два дискваліфікованих футболіста - Дмитро Задерецький, Дмитро Вадимович і Анатолій Діденко. Це істотно послабить команду?

- Проти Зірки ми теж грали без Шаповала і Мемешева. Гра на гру не приходиться. Зрозуміло, що кожен футболіст важливий в нашій ситуації. Діми ж і Толіка звичайно буде не вистачати. Але все одно є передумови добре зіграти у Львові. У будь-якому випадку обіцяємо битву в матчі проти Карпат.

26-річний Сергій Логінов зіграв за Волинь у цьому сезоні 20 матчів, забивши 1 гол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
упс Показати IP 18 Квітня 2017 20:56
Серьога вже давно переріс Волинь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus