USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мухарський презентував книгу під «Сишиш, сюда іді!». ФОТО. ВІДЕО

17 Вересня 2013 08:19
Досить незвичним чином представити книгу «Жлобологія» на Форумі видавців у Львові вирішив Антін Мухарський. Він посадив у клітку, як він їх назвав, двох «тварин» вимираючого виду - «гопніків троєщинських», демонструючи відвідувачам як анти-приклад. Бачили це все на власні очі та спілкувались з автором Волинські Новини, яким автор і розповів про проект.

Український шоумен, телеведучий, актор та письменник Антін Мухарський на Двадцятий Форум видавців у Львові приїхав не тільки в якості відвідувача. Тут він представив свою роботу «Жлобологія».

Проект «Жлобологія» створений для того, щоб дослідити таке явище сучасної культури, мистецтва, політики та побутового життя, яке називається «жлобство». До діалогу на такі, здавалось би, «стьобові», але водночас досить серйозні теми запросили чимало відомих людей. Так, співавторами книги стали такі відомі постаті сучасної культури та мистецтва, як Скрябін, Олесь Доній, Лесь Подерев’янський, Юрій Винничук, Сергій Жадан, Володимир Бебешко, Олексій Титаренко – всього 33 українських письменників, мистецтвознавців та культурологів.

Концепцію та формат проекту дуже яскраво демонструвала інсталяція, поруч з якою Мухарський спілкувався зі всіма охочими. Антін Дмитрович розповів Волинським Новинам, ці «звіро-люди», одні з героїв його книги.
Як вдалось дізнатись з вивіски на клітці, в ній знаходився вимираючий вид – «гопнік троєщинський».


Парочка тішила публіку своїм «пасан, дай закурити», «братіш, накінь рубас», та дуже обурювались, коли їх знімали на камеру.


«Жлоби не читають книжок. Тому, дітки, подивіться, у кого ви можете перетворитись, не читаючи», - повчав присутніх Антін Мухарський, час від часу попереджуючи людей, щоб ті не близько не наближались до клітки, адже там – «небезпечні тварини».

«Взагалі, герої не тільки вони. Тут ще мала б бути клітка з депутатами Верховної Ради, клітка з гламурними дівчатами - такими, тупенькими блондинками. Багато є різновидів жлобства, всіх вивозити та демонструвати було б дуже проблематично», - розповідає Мухарський.

«Я нічого не збирався висвітлювати. Я просто отримую задоволення від творчості», - насамкінець заявив автор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Александр Показати IP 17 Вересня 2013 11:19
Мда...а как начинал в киевской Русской драме: Хлестаков, Раскольников ((
Дімон Показати IP 17 Вересня 2013 13:33
креативненько...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus