USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Муніципалів переселять, а їх приміщення продадуть

20 Липня 2011 16:18
Сесія Луцької міської ради прийняла рішення про включення приміщення на вулиці Лесі Українки, 37 до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом продажу на конкурсі.

Відповідне рішення було прийняте 20 липня під час сесії Луцької міської ради.

Приміщення має загальну площу в 174,5 квадратних метрів. Нині приміщення використовує управління муніципальної дружини. Однак вже за декілька місяців після винесення приміщення на конкурс дружинників переселять.

Як розповів начальник управління Микола Корнейко, міська рада приготувала для муніципалів офіс на вулиці Ковельській,4. Рішення про переселення було прийнято ще у березні, однак приміщення було без ремонт. Нині кошти виділені і роботи розпочнуться.

«Це буде економніше. Тут ми маємо шість кабінетів, а використовуємо лише три. В решті або склад, або пустують. Економія коштів полягає і в тому, що на Лесі Українки пічне опалення і нам доводилося за сезон платити до 3-5 тисяч гривень. Там же ж буде централізоване опалення», - каже Корнейко.

У новому приміщені для муніципальної дружини буде три кабінети і окреме складське приміщення. Строків заселення у нове приміщення поки немає, однак процедура конкурсу на викуп триматиме кілька місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
hotel-bordel Показати IP 20 Липня 2011 16:22
Наш девіз - все з молотка! :) Коли там вже будівлю міськради на торги виставлять, а працівників переселять?!:) Лакомий шматочок для рестораторів!:)
!!! Показати IP 20 Липня 2011 16:34
Фотка з "бідуїнами"-ульот!!!
прагмат Показати IP 20 Липня 2011 23:31
навіть вже відомо, хто купить. нічого нового.
Андрій Показати IP 27 Липня 2011 10:11
Краще щоб ту розвалюху привів в порядок новий власник ніж таке страховисько стоїть в центрі міста!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus