USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Муніципали Луцька будуть евакуйовувати машини

7 Лютого 2018 20:16
Муніципальна варта Луцька має намір розширити свої повноваження і в перспективі хочуть евакуйовувати машини, які порушують правила дорожнього руху та неналежно паркуються.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 7 лютого.

Член виконкому Ігор Алєксєєв поцікавився чим планують луцькі муніципали займатися, коли демонтують в місті усі незаконно встановлені конструкції.

Зі слів директора департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської, наприкінці минулого року відбулися зміни щодо розширення їхніх повноважень, що дозволить розширити спектр діяльності.

«У грудні 2017-го року відбулися зміни в положенні департаменту муніципальної варти і спільно з патрульною поліцією ми будемо евакуйовувати автотранспортні засоби. І тут вже не будуть потрібні рішення виконкому, адже законодавством України встановлено методики такої діяльності», - наголосила Юлія Сиротинська.

Ігор Алєксєєв зауважив, що таку діяльність всіляко підтримуватиме, адже це буде дуже корисна для міста та його жителів справа.

Нагадаємо, що перший евакуатор зявився на дорогах Луцька 8 жовтня 2016 року. Проте згодом стало відомо, що він може піднімати далеко не всі автомобілі – джипи та навіть мікроавтобуси йому просто не під силу. Як виявилось, евакуатор MAN 2001 року випуску, з державним номером АС7814ВК, був зареєстрований в сервісному центрі МВС 17 вересня 2016 року на ресторатора і підприємця Володимира Пащенка. Здавши машину в оренду, вже через 20 днів власник виставив її на продаж.

Користі місту машина не принесла, адже більшість часу була в ремонті, втім, спритний бізнесмен нагрів руки на міській казні й відсудив більше 80 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Anonymous Показати IP 8 Лютого 2018 00:11
По закону - то викрадення авто з усіма витікаючими. При адекватноих адвокаті і судді - капут Юльці
Микола Показати IP 8 Лютого 2018 02:23
Куди дзвонити, щоб забрали неправильно припарковане авто???
Марина до Микола Показати IP 8 Лютого 2018 10:53
Добра частина автомобілів паркуються не за правилами. Часто це вимушена дія водія через відсутність місць на парковках або й самих парковок. Тому що інфраструктура міста будувалась ще в ті часи, коли авто було в голови колгоспу та керівників різних інстанцій.
Микола Показати IP 8 Лютого 2018 14:11
Можливо, але вистачає таких, що важко пройти 30 метрів і стають на чи перед переходами чи біля повороту. І якби ті муніципали були хоч трохи толкові, то вказали б свій номер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus