USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Муніципали виявили водія, який зливав нечистоти у Луцьку

2 Травня 2017 19:53
Муніципальна поліція Луцька виявила порушника, який зливав нечистоти на вулиці Мамсурова у Луцьку.

Муніципали чергували в місті, щоб виявити осіб, які зливають нечистоти поза графіком, без дозволів чи без правоустановчих документів, повідомляють на сторінці луцьких муніципалів у мережі.

«Результат - виявлений порушник на вул. Мамсурова. Інспектором складено протокол на порушника. Зливав нечистоти без будь-яких документів, бо так зручно», - йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Пройшло Показати IP 2 Травня 2017 20:27
Ще є такі що після 18 .00 зливаються . Правельно постійте там з тиждень другий
Лучанин до Пройшло Показати IP 2 Травня 2017 23:21
Щоб навести якийсь лад(щоб незливали без дозволу)потрібно поставити цілодобове чергування 2 муніципалів з машиною-і нехай чередуються-одні вночі-інші вдень.А так як зараз нічого невийде томущо муніципали чергуть тільки вдень і навіть увечері там вже нікого нема-а вночі тим більше нема!
Молодці! Показати IP 2 Травня 2017 22:45
А кажуть, муніципали непотрібні! Завжди щось корисне, то автохамів, то стихійні торгівлі, то мусорщіків-жителів, то цих же зливників. Молодці, дякую вам за працю)
Вахтанг Показати IP 2 Травня 2017 23:01
А чому офіс розвитку кварталу не надав водієві юридичної підтримки? Водій також працює на благо лучан
Лучанин Показати IP 2 Травня 2017 23:11
На другому фото муніципал говорить,а шофер стоїть,тримає шланга і зливає нечистоти,як ніби нічого невідбулося.На фото видно що водій взагалі почуває себе невинуватим,хоча в нього ніякого дзволу немає.МАРАЗМ!Водієві тільки побачивши ще здалека машину муципалів треба було зразу скручувати свого шланга,сідати в машину і нажимати на газ.А тут видно що він муніципалів а ні трохи не забоявся-стоїть при муніципалу і далі собі зливає нечистоти!БРЄД!
Voron до Лучанин Показати IP 3 Травня 2017 00:59
А хто такі твої муніципали,щоб люди боялись їх??ваські які наділи форму і все?
Гарійон Показати IP 3 Травня 2017 08:03
Розвернути г*мновоза і заставити приїхати на територію того підприємства, звідки він то добро привіз. Вкинути в бочку ящик дріжджів і заварити люк. Директора поставити біля машини. А якщо серйозно, то про шо ви пишете ? Прослідкуйте логічний ланцюжок -проблема львівського сміття, проблема ковельських здохляків, проблема луцького гамна і т. д. і т. п. То є вже політична негативна піар - технологія бездіяльністі влади. Пишіть чітко - влада - одні імпотенти.Фамілії ! Влада у змові з сраним бізнесменом.Фамілії ! Зловили - посадили і аж тоді написали. А так, то як батогом по воді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus