USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Музей просто неба на Волині. Фотофакт

17 Квітня 2017 11:02
У селі Острівок дотепер збереглася старенька хатина, крита соломою. Це справжній музей просто неба, інформує Район. Камінь-Каширський та пубілкує фото Богдана Ліпича.

"Донедавна в будівлі проживала бабуся Федора Голодюк. Нині будівля пустує", – розповідають місцеві мешканці.

Ще у 80-х роках ХХ століття односельчани дуже часто навідувалися до неї. Тому що бабця була єдиною у селі, хто мав… молочну машину. Щоб скористатися апаратом, люди чергами стояли біля будинку та взамін давали їй сметану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 17 Квітня 2017 12:47
Такі старовинні будівлі необхідно зберегти для нащадків. Це диво для сьогодення!
Корінний лучанин Показати IP 17 Квітня 2017 21:33
до ЛУЦЬКА: Для яких нащадків? Сьогоднішних!? Не смішіть ! Їх цікавить лише земельна ділянка щоб роздерибанити. Хочете приклад. Отримуйте. Ось будинок відомої АКТРИСИ НАТАЛІЇ УЖВІЙ знищили вже в наш час оці "нащадки" при потуранні влади . Ось такі дива сьогодення!!! Мораль відсутня, духовність теж!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus