USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Музичний театр від Dakh Daughters: контрастне шоу, яке підкорило Луцьк. Відео

15 Лютого 2022 08:59
Світло-музично-театралізований виступ фрік-кабаре Dakh Daughters став своєрідним подарунком лучанам до Дня святого Валентина. Без перебільшення, концерт – один із найоригінальніших, які відбувалися на сцені Волинського облмуздрамтеатру.

Шість яскравих красивих артисток у гримі та панковому вбранні. Понад десяток інструментів: від флейти і синтезатора до великого барабана. Універсальність учасниць кабаре, які під час виступу виконували вокальні партії та грали мелодії на різних інструментах (принаймні троє з них змінювалися на ударних) і сценічні ролі.

Усе це – про виступ у Луцьку столичного жіночого гурту Dakh Daughters, який складається з акторок театру «Дах» Влада Троїцького.
Повен зал глядачів, які бурхливо реагували на кожен трек і танцювали. Гра світла і темряви. Графічні оздоби сцени. Драйвова, а часом тужлива музика з поезією або ж речитативом – від народних мотивів до оригінальних аранжувань, різними мовами. Це теж про виступ Dakh Daughters.
Уявіть один із яскравих номерів, який називається «Слава Ісусу Христу»: актриса сидить на барабані і в образі старої жінки говіркою читає монолог про своє важке життя. А далі – потужний драйв (який не витримували навіть струни) та реп. Ось така еклектика і є характерною рисою гурту, його фішкою, яка приваблює, захоплює й не відпускає. Світло і тінь, смуток і радість, голосна, тиха музика і просто тиша, ритм і аритмія, норма і легке безумство…
На завершення виступу зі сцени пролунали слова, нині важливі для нас усіх. Особливо контрастними вони видалися на тлі сценічних образів дівчат. Однак усі, хто знайомий із творчістю Dakh Daughters, добре знає їхню патріотичну позицію.

«У нас вже восьмий рік іде війна. А більш як 500 років ми не маємо спокою жити на своїй землі. Нині час об’єднатися, взятися цілою Україною за руки й боротися за свободу. Ми переможемо!» – кажуть артистки.

Олександр ДУРМАНЕНКО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Глядачка Показати IP 15 Лютого 2022 09:36
Концерт був мегакрутим!!! У залі панувала неймовірна енергетика! #Dakh Daughters, чекаємо у Луцьку again
глядач Показати IP 15 Лютого 2022 17:01
і концерт класний, і фотки класні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus