USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

МВС Білорусі погрожує демонстрантам застосуванням бойової зброї

12 Жовтня 2020 17:49
Міністерство внутрішніх справ Білорусі погрожує демонстрантам застосуванням бойової зброї, оскільки протести в країні «стали організованими та вкрай радикальними». Крім цього, силовики будуть застосовувати спецзасоби для придушення мітингів.

Відповідний коментар заступника глави МВС Білорусі Геннадія Казакевича розміщений в офіційному Telegram-каналі прес-секретаря відомства, повідомляє РБК-Україна.

«Протести, які змістилися переважно у Мінськ, стали організованими та вкрай радикальними. У зв’язку з цим співробітники органів внутрішніх справ та військовослужбовці внутрішніх військ не підуть з вулиць і в разі необхідності застосовуватимуть спецзасоби та бойову зброю», – заявив він.

Нагадаємо, в Білорусі за вчора, 11 жовтня, силовики затримали 713 учасників акцій протестів. Усього в країні пройшло 25 протестних акцій. Силовики підтвердили застосування спецзасобів і спецтехніки проти демонстрантів.

Зазначимо, починаючи з 9 серпня, коли в Білорусі почалися демонстрації, безпосередньо в Мінську було засуджено майже 3 тисячі осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Клава Показати IP 12 Жовтня 2020 20:10
Якщо по доброму не доходить...
valdis peish Показати IP 13 Жовтня 2020 10:44
хай сябри далі квіточки носять мусорам замість того шоб іх дубасити
Я до valdis peish Показати IP 13 Жовтня 2020 14:36
в Україні вже дубасили.. тільки хто з того тішиться?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus