USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

МВС змінило правила практичних іспитів на отримання водійських прав

15 Березня 2018 08:14
Перша частина практичного іспиту відбувається на майданчику для навчання основам водіння, друга - на певному маршруті в умовах дорожнього руху.

Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ ввели чек-листи практичного іспиту для отримання водійських прав. Про це повідомляється на офіційному сайті МВС.

Як наголошується, в листі вказується перелік вправ і типових помилок, які допускають під час практичного іспиту, і шкала оцінювання.

Перша частина практичного іспиту відбувається на майданчику для навчання основам водіння, друга - на певному маршруті в умовах дорожнього руху.

Чек-лист можна завантажити на сайті Головного сервісного центру МВС.

Нагадаємо, що з 27 листопада 2017 року в Україні перше водійське посвідчення видається терміном на 2 роки. Якщо протягом цих двох років людина здійснює не більше двох адмінпорушень у сфері безпеки дорожнього руху або не скоїть їх узагалі, то після закінчення терміну йому видається посвідчення терміном на 30 років без складання додаткових іспитів. В іншому випадку для отримання посвідчення водія на 30 років особа буде зобов'язана знову скласти відповідний іспит на право управління транспортним засобом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus