USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українців чекає нова система здачі на водійські права

10 Листопада 2016 10:45
Головний сервісний центр МВС України у 2017 році планує ввести нову екзаменаційну систему для отримання водійських посвідчень, - інформує Новое время.

Як розповіли НВ в МВС, основний акцент в новій системі планують зробити на безпеці руху. У білетах, наприклад, не буде перевірки знань про пристрій автомобіля, висоту рисунка протектора, зате стане більше питань про правила проїзду перехресть і залізничних переїздів, зупинки, стоянки. У тестах не буде заздалегідь сформованих білетів, які можна зазубрити – перелік питань буде генеруватися випадковим чином. На даний момент вже готові 2.500 питань з графічним супроводом. Ці квитки, стверджують в МВС, відповідають міжнародним нормам.

Крім того, у 2017 році в МВС планують вирішити індивідуальну підготовку до складання іспитів на отримання водійського посвідчення: теорію людина зможе вивчити самостійно, а практичне водіння пройти у інструктора, який має ліцензію. Але для цього для початку необхідно змінити нормативно-правову базу, починаючи з закону Про дорожній рух та ПДР, повідомили в МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 10 Листопада 2016 10:56
Яка б система не була платити треба 100% по другому не здасиш!
Макс до Луцьк Показати IP 10 Листопада 2016 11:30
Я сдал и не платил не копейки. Платят дураки неуверенные в себе, либо сознательно не учившие.
До Луцьк Показати IP 10 Листопада 2016 12:38
Я не платив і здав, не хочеш башляти учи, побачиш вийде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus