USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

МВС повернуло даішникам «Візир»

9 Квітня 2010 13:16
Міністерство внутрішніх справ внесло прилад для фіксації порушення водіями швидкості руху «Візир» в перелік технічних засобів, які можуть використовувати працівники Державної автомобільної інспекції для виявлення і фіксації порушень правил дорожнього руху.

Про це йдеться в наказі МВС №33 від 1 березня, передає proUA.

Цим наказом затверджено перелік технічних засобів, які використовуються підрозділами ДАІ для виявлення та фіксації порушень правил дорожнього руху.

Окрім «Візиря» до переліку засобів визначення швидкості руху внесено вимірники швидкості «Беркут», «Сокіл», «Іскра-1», «Радіс», «Рапіра», «Арена», TRUCAM.

Окрім цього, в перелік спецзасобів для перевірки водіїв транспортних засобів на рівень алкоголю в крові внесено AlcoQuant 6020, Alcotest 6510, Alcotest 6810, Alcotest 7410 Plus com і «Алконт 01».

Цим наказом начальникам головних управлінь, управлінь МВС в Криму, областях, Києві і Севастополі доручено забезпечити виконання цього наказу територіальними підрозділами ДАІ під час здійснення контролю за дотриманням правил дорожнього руху. Начальникові Департаменту ДАІ доручено забезпечити підпорядковані підрозділи ДАІ технічними засобами відповідно до затвердженого переліку.

Нагадаємо, в 2009 році Генеральна прокуратура закликала ДАІ відмовитися від практики фіксації порушення водіями швидкості руху приладом «Візир» без складання протоколів порушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus