USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Усі підрозділи МВС візьмуть участь в АТО

9 Червня 2014 14:28
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляє про своє рішення щодо того, що 100% бойових і патрульних підрозділів МВС будуть задіяні в антитерористичній операції (АТО), інформує Gazeta.ua.

"Прийняв рішення - всі 100% бойових і патрульних підрозділів МВС візьмуть участь у АТО. Це не тільки необхідність, це ще й перевірка на профпридатність, справжній дух і патріотизм. Загартування підрозділів в умовах реальних загроз і викликів - один з факторів створення нової міліції, якої суспільство стане довіряти ", - написав він на своїй сторінці в Facebook в понеділок.

Глава МВС також повідомив, що вранці підписав подання Президенту України Петру Порошенко на державні нагороди офіцерам і бійцям підрозділів МВС, загиблим і пораненим в ході виконання завдань АТО.

Водночас Аваков поінформував, що 21 чоловік з батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Чернігів", сформованого з добровольців, відмовився виїжджати на патрулювання в Луганську область. "Позавчора був відданий наказ про висунення батальйону на місце патрулювання в Луганську область. 86 осіб виїхали на місце служби - робити чоловічу роботу, виконувати бойове завдання в режимі антитерористичного патрулювання. 21 людина відмовився. Написали рапорти на звільнення ... Були звільнені негайно", - розповів міністр.

Він додав, що необхідне спорядження (каски, бронежилети, зброя) - "все в комплекті", а після прибуття на місце, "у разі висунення на позиції бойового зіткнення, бійці батальйону додатково будуть оснащені важкими бронежилетами 5-6 класу".

"Відповідно з моїм розпорядженням, бійці МВС, які несуть службу в зоні АТО, не допускаються до несення служби без оснащення засобами індивідуального захисту (каски і бронежилети)", - запевнив Аваков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Анонім Показати IP 9 Червня 2014 14:39
А кому це вигідно?
дідо Показати IP 9 Червня 2014 15:06
Це не світлошумові гранати кидати з вікон. Більшість міліції тепер втече на лікарняні.
13 до дідо Показати IP 9 Червня 2014 21:13
а ти чому не їдеш?
13 до дідо Показати IP 9 Червня 2014 21:14
іди ремонт в управлінні роби!!!
Назар Показати IP 9 Червня 2014 15:19
Брехня!Ми були на передовій і ні яких броніків 5-6 рівня ні кому не видавали.Бронікі мали лише офіцери та й то не всі.Це по-перше,а по-друге молодці ті хлопці що відмовилися їхати.Наші зараз хлопці загинули і їх сімї нікому не потрібні.А хто їх дітей зараз піднімати буде?Тупоголовий Турчинов з Яценюком?Вони своїх діток у це пекло не пошлють,бо страшно.Ви спочатку поїдьте(ті хто тут кричить що дуже любить Україну) і подивіться що це за АТО.Це бардак(і це ще мяко сказано).Люди живуть в жахливих умовах, навіть не знають ні що роблять ні де той ворог ні що робити в разі нападу.Хто не вірить,самі поїдьте подивіться.А то героїв тут я бачу купа,а коли на призовний пункт іти зразу хромі,косі і на всю голову хворі.Ця війна,це я рахую просто вбивство українців.І вбиваемо ми один одного,а ця сволота в Київі з олігархами краде народні гроші і продає нашу державу.Колись вони нам за все заплатять.
тато двох синів до Назар Показати IP 9 Червня 2014 21:53
Всі вбивство щоб поділити кредити, як у Чечні за Єльцина було з авізо, так тепер роблять ту АТО. Ось їх самих туди воювати, вдвох. Або ні, всю їх раду туди з усіма міністрами, калаши в зуби та в зеленку. http://st2.maxpark.com/static/u/photo/1245068061/740_379339.jpeg
111 до Назар Показати IP 10 Червня 2014 09:31
коментар було видалено
Пташка Показати IP 9 Червня 2014 15:28
Цілком згідна з Назар,незрозуміло хто керує АТО,чому нескординовані дії ні військових ні прикордонників ні підрозділів МВС.Чому немає чітких дій і вказівок.Чому кожен сам за себе,чому немає згрупованості?Ніяк неможуть зрозуміти хто свій,хто чужий і що робиться.
Квітка до Пташка Показати IP 9 Червня 2014 16:13
Тому що країною керують непрофесіонали. Аваков - інженер за освітою, і до силового блоку відношення ніякого ніколи не мав. Прочитайте його біографію. Так само як і юрист, який керує сільським господарством. Мали одних клоунів - прийшли інші.
Анонім Показати IP 9 Червня 2014 15:47
Авакова туди. Може, в полон попаде.
Дончанин Показати IP 9 Червня 2014 21:17
"«Сейчас продолжается процесс прекращения вооруженного противостояния на востоке страны и президент Украины — верховный главнокомандующий Вооруженных сил Украины Петр Порошенко предпринимает практические меры, которые вселяют большую надежду, что в кратчайшие сроки будут приняты мудрые решения и жители востока Украины будут жить в мире», — сказал М.Коваль журналистам в понедельник во время посещения Главного военного клинического госпиталя, сообщает сайт Минобороны."
я Показати IP 9 Червня 2014 21:23
Знову тролі повиповзали
п Показати IP 9 Червня 2014 21:49
«Не пачкайте славные традиции армии кровью своих соотечественников! Вспомните наших отцов, которые 71 год назад освободили Киев от немецких фашистов и защищали свой народ ценой своей жизни. В эти трудные дни нужно сделать главное – вспомнить о совести и чести солдата, офицера, генерала» — взывают к украинским военачальникам русские генералы.
лпдмуа а простише и Показати IP 10 Червня 2014 04:50
вот така люстрація ? одів бронік автомат в руки і на схід АТО-люстрація на практиці
Дончанин до лпдмуа а простише и Показати IP 10 Червня 2014 07:49
Стал убийцей - значит настоящий милиционер.
лпдмуа а простише и до Дончанин Показати IP 10 Червня 2014 08:35
кто нехочет знать правду просто дурак а кто знает и говорит ложь -ето преступник : Какая у тебья правда Дончанин?-какая просто по человечески обьясни -хочешь в Россию ? кто запрещает ? желаеш бороться с беспределом -бандитами от власти так я с тобой : но кто зашел на териториию Украини с оружием должен бить уничтожен єто моя правда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus