USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ми не мали права програвати», – головний тренер «Старого Луцька» про переможну гру

4 Листопада 2018 18:05
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій наголосив, що у сьогоднішньому матчі його команда не мала права програвати, адже «Львівська Політехніка» - це прямий конкурент лучан за потрапляння до четвірки.

Про це йшлося на післяматчевій прес-конференції 4 листопада.

Нагадаємо, у вчорашньому матчі, обігравши львів’ян у першій чверті на домашньому майданчику, «Старий Луцьк – Університет» в підсумку поступився з рахунком 72:89, однак сьогодні завдяки феєричній грі Володимира Коцька на останніх хвилинах та двадцяти набраним очкам Едуарда Федчука лучани взяли реванш.
Як зазначив баскетболіст «Львівської Політехніки» Станіслав Завадський, в кінцівці його команді не вистачило ще одного досвідченого гравця на майданчику, аби можна було взяти м’яч та заспокоїти команду.
Своєю чергою, головний тренер львів’ян Ярослав Зубрицький відзначив, що його команді важко без двох досвідчених гравців, які отримали травми.

«Дуже важко, коли двоє травмованих гравців. Відповідальність лягла на молодих гравців, але вони ще трохи не готові, і це нормально, адже досвід приходить саме під час таких ігор. Легше грати, коли, як вчора, все залітало. Молоді хлопці ще поки не готові в ключових моментах взяти відповідальність та забити. Однак в захисті можна працювати на максимумі, тому я незадоволений моментами, коли ми легко давали забивати трьохочокові, - наголосив Ярослав Зубрицький та привітав «Старий Луцьк» з хорошою грою та перемогою.
Гравець «Старого Луцька» Володимир Коцько насамперед подякував луцьким вболівальникам, які вчора та сьогодні підтримували команду.

«Вчора гра складалася за схожим сценарієм, адже ми провалили третю чверть. Однак сьогодні змогли зібратися з силами та перемогти. Ця перемога дуже потрібна, тому що «Львівська Політехніка» - це наш конкурент за потрапляння в четвірку», - прокоментував баскетболіст.
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій також привітав усіх вболівальників, які підтримували команду вчора та сьогодні. Він подякував своїм гравцям за перемогу, погодившись з Володимиром Коцьком в тому, що сценарії обох матчів були дещо схожими.

«Сьогодні ми зіграли зібрано та повернулися у гру. Я дуже вдячний за це хлопцям. Якби не останній фол Володимира Коцька, то можна було б сказати, що ми ідеально провели кінцівку. Ця перемога була необхідною, адже це був наш прямий конкурент за потрапляння у четвірку. Ми не мали права сьогодні програвати. Наша команда дуже багато втрачає, і це є неприпустимим, тож будемо працювати над цим. Ми непогано проводимо перші половини, але втрати не дозволяють піти у відрив», - зауважив Володимир Журжій.
Також тренер розповів, що капітан команди Едуард Федчук, який мав травму, поки не готовий грати на всі 100%, але сьогодні гра складалася таким чином, що в кінці потрібні були досвідчені гравців.

Насамкінець Володимир Журжій відзначив характер своїх гравців, які завжди борються до кінця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus