USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Ми їх робимо з добром у серці»: діти на Волині створюють обереги для військових

28 Лютого 2023 07:17
Учні Бубнівського ліцею на Волині створюють обереги для військових. Цього разу підготували орієнтовно 400.

Про це розповіла Суспільному вчителька Мирослава Юхно.

Синій та золотаво-жовтий кольори переважають в оберегах, які виготовляють сестри Надія і Наталія Юхно.

Дівчата від початку повномасштабної війни роблять підкови, ангеликів, скриньки у формі сердець із солодощами для наших військовослужбовців. Зі слів Наталії Юхно, за рік виготовила майже 300 оберегів, молодша сестра Надія зробила 230 виробів.

«Я думаю, що обереги військових усе-таки будуть оберігати, бо ми робимо їх із добрим серцем і вкладаємо усю любов», – каже школярка.
Тато Дарини і Максима Чабанів майже рік боронить Україну. Діти теж долучилися до акції зі створення оберегів для військових. На виробах пишуть підбадьорливі слова та побажання.
Читати ще: Майстриня з Луцька виготовляє патріотичні іграшки та обереги для військових

Обереги і сувеніри учні передають через волонтерів Благодійного фонду «Старе місто Луцьк», каже п’ятикласниця Діана Куліш. Завжди намагаються вказувати свої контакти, щоб отримати відгук від військових.
Вчителька Мирослава Юхно розповідає, що збирають світлини від захисників, на яких вони з оберегами від дітей.
Волонтерка Лариса Новосад привезла у Бубнівський ліцей прапор із підписами військових бригад, яким діти передавали обереги, та приїхала забрати чергову партію виробів, яку підготували учні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus