USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ми вибори не зриваємо, - Клімчук

25 Січня 2013 12:21
«Фронтзмінівець» Ігор Гузь вважає, що довибори до облради «під загрозою» і їх можуть зірвати, недофінансувавши проведення виборчого процесу.

Про це під обранець громади заявив під час позачергової 16-ої сесії Волинської облради 25 січня.

На думку Ігоря Гузя, коштів, виділених на довибори до Волиньради, абсолютно недостатньо. Мовляв, на Волині можуть повторити досвід Львівської області, де підхід до виборчого процесу був «повністю зірваний».

«Я не знаю, які там підходи є у Вас персонально, у Ваших колег по Партії Регіонів і чому Ви вважаєте, що вибори мають не відбутися у Луцьку і в Турійському районі. У місті Луцьку ми, звичайно, ці вибори виграємо як опозиція. Можливо, ви не хочете, щоб у Турійському районі виграв, за інформацією деяких ЗМІ і аналітиків, ваш наступник Роман Микитюк?», - запитав обранець громади.

Нагадаємо, начальник митного посту «Ягодин» Роман Микитюк балотується до облради від «Партії Регіонів».

Проігнорувавши слова про «наступника», у відповідь на слова Ігоря Гузя, голова Волинської ОДА Борис Клімчук заявив, що проведення виборчого процесу дофінансують, коли закінчаться виділені кошти.

Нагадаємо, на проведення довиборів до Волинської облради очільник Волинської ОДА розпорядився виділити 700 тисяч гривень.

За словами губернатора Волині, виділеними коштами оперуватимуть окружні виборчі комісії, і коли гроші закінчаться, то гроші «на вибори» виділять ще. «Ця процедура – проста, як парена ріпа», - зазначив Борис Клімчук.

«Ми вибори не зриваємо, ми чітко виконуємо закон», - додав губернатор Волині. Окрім того, Борис Клімчук зазначив, що не знає, «що там у Львівські області, де зараз керує «Свобода», відбувається».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Конрад Карлович Міхельсон Показати IP 25 Січня 2013 14:53
гузь поголодував, набрався сил і за своє взявся))
Експерт Показати IP 25 Січня 2013 18:34
Хто з обласної, міської чи районної виборчої комісії скаже, що виділено згідно поданех заявок? (на Луцьк потреба складає близько 800 тис грн) За таких обставин пішов слух про відсутність коштів, люди не йдуть в комісії, бо бояться що їм не виплатять зарплат та добових...
тетяна Показати IP 26 Січня 2013 09:12
Цим фото журналісти показують своє відношення до губернатора. Де це знайшли?
!!! Показати IP 26 Січня 2013 14:34
"Мы выборы не срываем". КОНЕЧНО НЕ СРЫВАЮТ:))))))... А что будет если сорвут???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus