USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

М’ясо набирає популярності серед волинян

19 Вересня 2008 12:17

На Волині за вісім місяців зросло виробництво м’яса. Перший заступник голови ОДА Віталій Заремба пов’язує таку ситуацію із стрімким розвитком птахівництва. Про це він сказав під час прямого ефіру на Волинському телебаченні, – 19 вересня інформує репортер «Волинських Новин».

За словами Віталія Заремби, за вісім місяців виробництво м’яса на Волині зросло на 3%. «Найбільші «м’ясні» райони Волині – Турійський та Володимир-Волинський. Розвиток птахівництва займає тут не останнє місце», – зазначив чиновник.
«Наразі є три проекти – масштабні тваринницькі комплекси. Також у Горохівському районі в нас є інвестор, який хоче розмістити комплес із виробництва свинини із закінченим циклом: бойнею і виробництвом готової продукції. Для цього потрібно 100 гектарів землі. Повністю задовольнити потреби інвестора ми поки не можемо», – зазначив пан Заремба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus