USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Наскільки подорожчають молочні продукти і м’ясо

6 Жовтня 2015 18:38
Молочні продукти та м'ясо цієї осені подорожчають на 15%. Першою чергою це стосується свинини, яловичини та домашнього сиру.

Про це йдеться в сюжеті програми "Сніданок з "1+1" – інформує ТСН.

Як пояснюють агроексперти, основна причина – це скорочення поголів'я корів і свиней. Водночас додають, що не чекають зміни цін на вершкове масло та сухе молоко, їх зараз удосталь.

Що стосується інших продуктів, не повинні змінитися цінники на крупах та макаронах.

А ось картопля, через низький урожай, буде дорожчати.

Нагадаємо, цьогоріч волинських господарів, які вирощують «другий хліб», закликали не продавати картоплю задешево.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, через занижені ціни на картоплю волинські селяни починають вирощувати ягоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2015 19:18
Молочні продукти та м'ясо цієї осені подорожчають на 15% без урахування дефолту, завдяки якому, наприклад, Україна не зможе оплатити газ окупанту, який, звісно, перестане його поставляти на Україну. Чи може Яресько відвезе Путіну гроші за газ в баульчику?
Анатоль_ до Анонім Показати IP 6 Жовтня 2015 19:30
В нас подешевшали!
голодомор Показати IP 6 Жовтня 2015 19:43
Всерівно на скільки, будемо їсти депутатів
не пацик Показати IP 7 Жовтня 2015 13:16
Був вчора в лікарні -так чемно пояснили що пенсіонерам істи мясо- сметану- птицью- сметану- пити молоко -коньяк-шампанське- категорично заборонено : Сказали що тільки кашу-капусту- картоплью- чаі із трав і обовязково ранком фіззарядку а вечером легенько прогулятися коло дому : Правда хто з лікарями зустрічався то вони всі говорять як під копірку-тепер тоже саме говорять наші депутати і напевне приймуть закон щоб ми довше жили по упрощені процедурі : Виходить що куля в лоб вже мае медичну освіту .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus