USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Микола Іванюк більше не хоче бути депутатом Луцької міськради

18 Червня 2008 13:25
Член фракції БЮТ у Луцькій міськраді Микола Іванюк, нещодавно призначений заступником міського голови, написав заяву про складання депутатських повноважень. У цьому пан Іванюк 18 червня зізнався в усній інформації «Волинським Новинам».
Заступник Луцького міського голови Микола Іванюк уже подав до Луцького окружвиборчкому заяву про складання депутатських повноважень. За його словами, цю заяву представники ОВК озвучать під час одного з найближчих сесійних засідань міськради. Коли ж саме, Миколі Іванюку достеменно не відомо.
Довідково:
Згідно з чинним законодавством про статус депутатів місцевих рад, народні обранці не мають права працювати у виконкомі ради. Як розповів у усній інформації ЗІКу голова міської організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт, місце Миколи Іванюка у Луцькраді займе лікар Волинської обласної лікарні Олександр Івлев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus