USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Миколаївська програма луцького Євромайдану на 19 грудня

19 Грудня 2013 08:31
Євромайдан розпочинає свою чергову активну фазу життя. Ми переходимо на рівень діалогів, перегляду фільмів, відео-конференцій, акцій. Євромайдан-Луцьк продовжує виступати за підписання Угоди про Асоціацію, за оновлення занепалої політичної системи, за новий порядок денний нашого завтра, - інформують активісти.

16:00 - засвічення центральної ялинки міста Луцька;
17:00 - святковий Євромайдан;
18:00 - правозахисний семінар із експертом (Палац культури міста Луцька);

Тим часом відбуватимуться акції:
1. "Ялинка з побажаннями". У Палаці культури міста Луцька стоятиме своя євромайданівська ялинка, яку може прикрасити будь-який охочий іграшкою із побажаннями до Нового року нашому славному президенту.
2. До Дня святого Миколая у Палаці культури міста Луцька відбуватиметься збір дитячих іграшок та солодощів для дітей-сиріт.
3. Акція "Напиши лист побратиму з Євромайдану". Кожен учасник Євромайдану Луцька матиме можливість написати лист євромайданівцю з Донецька, Луганська, Криму тощо.
4. Євромайдан також допоможе дитячому будинку у місті Рожище (будуть передані різного роду консервації зібрані під час Євромайдану).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 19 Грудня 2013 09:43
А ще, відбудеться флешмоб "Хто не дрочить - той москаль"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus