USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У монастирі на Волині відкрили резиденцію Святого Миколая. Фото

19 Грудня 2020 21:32
Свято-Миколаївський Жидичинський монастир відтепер можна вважати резиденцією Святого Миколая. Сьогодні він там оселився та вручав малюкам солодкі подарунки. Це відбулося під час казкової вистави, яку організували на території обителі волонтери.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

На святі були присутні й керівники міста на чолі з міським головою Ігорем Поліщуком. Він привітав дітей та їх батьків зі святом Миколая та усіма наступними святами: «Хочу побажати кожному з нас, щоб свята принесли гарний настрій, наповнили оселі родинним затишком, а серця особливою любов’ю. Бажаю, щоб цей час приніс нам особливу надію - надію на завтрашній день. На те, що наступний рік буде кращим та більш успішним для нас - буде роком розвитку та процвітання».
За словами заступника міського голови Ірини Чебелюк, цьогорічне свято Миколая особливе не лише для Луцька, а й для приєднаних територій. Враховуючи той факт, що Миколай є покровителем міста, то, відповідно, і для усіх приєднаних сіл він тепер також став покровителем. «Ми продумали ряд заходів із візитами Миколая в різні населені пункти. Тепер він приїхав сюди, тож тепер тут його резиденція. Це пов’язано з історичними подіями та назвою цього монастиря. Тож ми вирішили організувати гостини святого Миколая для діток з Луцька та навколишніх сіл. Кожен, хто приїхав сюди, зустрінеться з Миколаєм та отримає солодкі подарунки від міського голови», - розповіла Ірина Чебелюк.

Читати ще: День Святого Миколая в Луцьку: дітки з особливими потребами отримали подарунки від міської влади
Свято вдалося на славу. До резиденції Святого Миколая завітало дуже багато діток. Вони дотримувались карантинних заходів, адже були поділені на невеличкі групи та розміщувались у різних локаціях.
Читати ще: У центрі Луцька засвітили головне ялинкове тріо Волині. Фоторепортаж
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus