USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Минулої доби загинув один захисник, десятеро поранених

5 Березня 2017 13:27
Проросійські бойовики 110 разів обстріляли позиції українських військових за минулу добу в зоні проведення АТО. Десятеро наших військових поранено, двоє травмовано, один захисник, на жаль, загинув, передає прес-служба штабу АТО.

На Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії та мінометів різних калібрів загарбники обстрілювали Богданівку, Мар’їнку, Новотроїцьке та Водяне. З стрілецької зброї та гранатометів — Гнутове, Водяне, та Широкине. Талаківку, Новотроїцьке, Мар’їнку, Водяне і Лебединське обстрілювали снайпери. По Водяному та Широкиному вели вогонь БМП.

На Луганському напрямку зі 152 міліметрової артилерії — Калиново-Попасну, Новозванівку та Троїцьке, а з артилерії 122 міліметри та мінометів різних калібрів — Новоолександрівку, Кримське, Оріхове, Попасну, Катеринівку, Троїцьке та Новозванівку. ПТРК неодноразово вели вогонь по наших позиціях в районі Кримського. Гранатомети, великокаліберні кулемети та снайпери — по Станиці Луганській ( в районі ділянки розведення). По Валуйському також вогонь вів снайпер.

На Донецькому напрямку танк та міномети різних калібрів неодноразово обстрілювали Авдіївку, шахту Бутовку, Піски, Опитне, Верхньоторецьке, Зайцеве, Кам’янку, Луганське, а з гранатометів та стрілецької зброї — Зайцеве і Троїцьке. Снайпер вів вогонь по Зайцевому та Опитному.

Загалом зафіксовано 110 обстрілів. Десятеро наших військових поранено, двоє травмовано, один загинув.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus