USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мисливські угіддя Януковича. ВІДЕО

25 Лютого 2014 07:01
Ще одна частина президентської резиденції стала доступною для відвідування.

Мисливські угіддя - заповідник «Залісся» - стали відкриті завдяки броварському автомайдану. Ворота відчинили для усіх охочих, але попросили ходити групами по доріжках та залишити заповідник до настання сутінок. Погулятися угіддями екс-президента Віктора Януковича встигли зо дві сотні мешканців Броварів та Киян. А з журналістів першою потрапила знімальна група ТСН.

В «Заліссі» полювали генсеки СРСР Микита Хрущов та Леонід Брежнєв. Стайня зі скакунами рідкісних порід, 14 тисяч гектарів лісу обнесені парканом – не всі особливості місця, куди зрідка приїжджав екс-президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Михайло Показати IP 25 Лютого 2014 08:06
Багачі жирують до пори до часу. Навіть в самий кривавий день на Майдані 20 лютого, коли гинули патріоти з "небесної сотні", в т.ч. за "Юлі - волю", дочка Ю.Тимошенко Євгенія разом з цивільним чоловіком Артуром Чечьоткіним та друзями чартерним рейсом полетіла в Рим для відзначення чергового дня народження в самому дорогому готелі на площі Пьяцца дель Попполо, де найдешевший номер коштує понад 600 євро на добу. Але вони для святкування найняли самий дорогий номер 414, що розмішений над центральним входом в готель. Отака "Слава України"? Може "Правий сектор" поставить Жужу на коліна перед Майданом?
Загреб Показати IP 25 Лютого 2014 08:21
Доця запиарилась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus