USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Мисливці» за качкою на Волині чинили опір правоохоронцям

20 Квітня 2014 12:54
У лісових масивах державного підприємства «Прибузький лісгосп» лісоохоронці упіймали браконьєрів, інформує «Волинь-нова».

Зі слів головного лісничого Миколи Кузнєцова, неподалік села Столинські Смоляри близько 13-ї години вони натрапили на два автомобілі – «Славута» та «Ауді», які викликали підозру. Згодом вдалося віднайти і господаря «Славути» — жителя цього ж села Олександра Х., який при собі мав незареєстровану рушницю марки ІЖ-17 16-го калібру. Під час затримання чоловік чинив опір лісовій охороні та, ускочивши в авто, намагався втекти.

На місце події за викликом лісоохорони оперативно прибули працівники міліції, які оглянули місце події та вилучили зброю. Правопорушник намагався пояснити, що буцімто приїхав полювати на качку. Але в його автомобілі знайшли патрони, які використовуються зовсім не для пернатої дичини. Пізніше була помічена і вся компанія горе–мисливця – чотири чоловіки, які тікали з місця пригоди вплав і на ходу викинули дві мисливські рушниці у рів. Одна з них, як виявилось, — незареєстрована.

Нині за цією справою ведеться розслідування. Прізвища усіх учасників незаконного полювання відомі, а їхні «розваги» коштуватимуть кожному 1020 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus