USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Митники та працівники СБУ на Волині затримали три вантажівки із сумнівним м’ясом

1 Червня 2009 18:54
Майже 60 тонн яловичини, яка переміщувалась через кордон за документами, що містять неправдиві дані,  затримали в пункті пропуску «Ягодин» митники та працівники Служби безпеки України. Про це 1 червня інформують «Волинські Новини».
 
30 травня, на підставі орієнтування УСБ України у Волинській області, працівники Ягодинської митниці на автопереході «Ягодин» затримали три вантажних автомобілі, які, згідно з поданими до митного контролю товаросупровідними документами, переміщували  вантаж «заморожені курячі каркаси», вагою брутто, відповідно, 19 365, 19 370 та 19 250 кілограмів. Вантаж начебто прямував із Польщі на адресу одного з приватних підприємств міста Луцька. Однак під час здійснення митного контролю, повідомили у прес-центрі Ягодинської митниці, було встановлено, що у вантажних відсіках автомобілів перебуває товар «субпродукти тваринного походження», без відповідних товаросупровідних та дозвільних документів. На вигляд – печінка яловича.
 
Враховуючи наявність ознак порушення митних правил служба по боротьбі з контрабандою Ягодинської митниці відібрала пояснення у водіїв. У тісній взаємодії з УСБУ  здійснюються заходи по дослідженню вантажу на предмет встановлення його найменування, вартості та придатності для споживання людьми. Після проведення відповідних експертиз буде прийнято рішення що складання протоколів про ПМП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Червня 2009 09:40
Ура у CБУ новий привід для піару.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus