USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Митний союз розробляє нові стандарти для експорту з Волині

14 Лютого 2014 08:01
Волинський бізнес має продовжувати співпрацю з митним союзом, вважають представники роботодавців області.

Про це стало відомо під час засідання Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради вчора, 13 лютого.

Митний союз не припиняє ставити бар’єри українським, зокрема й волинським виробникам, - розповів голова правління обласного об’єднання організацій роботодавців Володимир Цибульський.

З його слів, підприємства масово звертаються до Федерації роботодавців, аби їм посприяли налагодити співпрацю з країнами Митного союзу. Минулого тижня представники Федерації разом з віце-прем’єр-міністром Юрієм Бойком літали в Москву на перемовини.

«Триває розмова про відкриту співпрацю, бо сьогодні дуже багато проблем у взаємовідносинах з країнами Митного союзу», - каже Володимир Цибульський.

З його слів, у 2014 та 2015 роках набудуть чинності більше 60 технічних регламентів, які визначають якість виробленої та імпортованої продукції, зокрема з Волині. На даний момент, каже керівник одного з найбільших волинських підприємств АТ «СКФ Україна» Володимр Цибульський, розроблені проекти 47 таких регламентів. Над ними працює робоча група, до складу якої входять і представники роботодавців України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
dnixt Показати IP 14 Лютого 2014 09:34
43!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus